The Jacksonville Appliance Repair Diaries

Wiki Article

Je hebt nog geen opdracht van me,maar jouw klantgerichtheid is er een waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Heel blij fulfilled het werk van Damaris! Ze heeft mij goed geholpen. Mooi resultaat en erg goede support :D Zeker aan te raden

Damaris heeft voor mij een mooi borduursel gemaakt op mijn shirts. Heel mooi en strak gemaakt en snel werk geleverd. Tremendous fijn!

Stuur uw brand of naam in EPS / AI of hoge resolutie jpeg achieved u gegevens op by using mijn Speak to pagina, dan krijgt u een prijsopgave gebaseerd op uw wensen! Graag vermelden in welke grote u uw symbol of tekst geborduurd wilt hebben en om hoeveel stuks kleding het gaat.

Om het beste resultaat te behalen bij het borduren van je kleding, zijn er enkele belangrijke punten om rekening mee te houden:

Wil je meer weten more than de mogelijkheden voor jouw specifieke wensen? Neem dan Call fulfilled mij op voor persoonlijk advies en ontdek hoe ik jouw kleding kan verfraaien satisfied vakkundig borduurwerk. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van je kleding een echt visitekaartje!

Wanneer je kleding wilt personaliseren, sta je voor de keuze: borduren Repair of bedrukken? Beide technieken hebben hun eigen voordelen:

Houd rekening satisfied de plaatsing: ik bepaal zorgvuldig waar je het borduurwerk wilt hebben. Populaire plekken zijn de borst, mouw of rug.

Kies de juiste stof: Niet alle materialen zijn even geschikt voor borduren. Katoen, polyester en fleece werken around het algemeen goed.

Ik wilde een sportshirt laten maken geïnspireerd op een 30 jaar oud shirt. Ze heeft geholpen het juiste brand te vinden en stuurde heel snel een mooi ontwerp. De kwaliteit was erg goed, hele soepele dunne opdruk waardoor het mooi op het shirt zit.

Een kant en klare prijslijst hanteer ik niet. Bij machinaal borduren is de prijs afhankelijk van het aantal steken die in het borduursel verwerkt zitten, ik kan dit pas goed bepalen wanneer we u afbeelding hebben geïmporteerd in de software package, zo krijgt u een prijs op maat.

Tremendous fijn dat er ook nog mensen / bedrijven zijn die gewoon op al je vragen een uitgebreid antwoord geven. Mijn complimenten! We gaan eens five producten laten testen achieved borduren / bedrukken en ik zal de resultaten laten zien hier als het zo ver is.

In deze tekst ontdek je alles in excess of het borduren van kleding, van de verschillende technieken tot de voordelen voor je bedrijf of persoonlijke stijl. Lees verder om te leren hoe je jouw kledingstukken kunt transformeren satisfied een unieke borduring. Je kunt natuurlijk ook altijd kleding bedrukken.

Damaris denkt echt satisfied je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede door gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden more than het resultaat.

Report this wiki page